• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een appartementsbouw?

Appartementsbouw
Architect Gruwez en zijn team zijn gespecialiseerd in appartementsbouw. Ons bureau biedt u een allesomvattende service aan, wij leggen de lat zeer hoog, omdat we werken met duurzame materialen. Architectenbureau Gruwez heeft heel wat jaren ervaring in appartementen bouwen, door onze kennis en ervaring in appartementenbouw is het perfect mogelijk 100 % aan uw verwachtingen te voldoen. Wij doen meer dan ontwerpen alleen, ons team van gedreven vakmensen zullen uw project begeleiden van studie en ontwerp, over ruwbouw, tot een volledig afgewerkt geheel. Architect Gruwez is de appartementenbouwer waar je kan op rekenen, hij staat zelf in voor de opvolging van constructies tot zelf co?rdinatie van de uitvoering ervan..

Woningbouw

Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer voor de ruwbouw van uw projecten? Met onze jarenlange ervaring binnen de appartementsbouw, beschikken wij over een zeer uitgebreide expertise en vakmannen met ervaring. Wij als ervaren team gaan steeds opzoek naar de nieuwste en efficiŽntere manieren om het bouwproces aanzienlijk te versnellen. Zo beschikken wij sinds 2014 over een nieuwe, nog grotere loods voor het produceren van allerhande prefab elementen. Dit laat ons toe om in een kortere tijdspanne uw projecten te realiseren.

Algemene aannemer voor woning- en appartementsbouw

Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan wilt u uiteraard dat uw bouwproject persoonlijkheid uitstraalt. Of u nu voor een moderne architectuur kiest of eerder te vinden bent voor een rustieke stijl, bij algemene aannemer Morti gaan klasse en karakter hand in hand. Bovendien zijn wij steeds op de hoogte van de laatste trends in woning- of appartementsbouw. Vanaf het ontwerp tot en met de afwerking in gezellige details wordt u begeleid door een ervaren projectleider, die met een deskundig team perfect inspeelt op uw wensen. Laat u inspireren door deze realisaties. Morti is de ideale partner om uw plannen voor de bouw van een woning of appartement te realiseren. Als algemene aannemer hebben wij alle expertise in huis vanaf de studie, over ruwbouw tot buitenschrijnwerk van de bovenste plank. En dat aan een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Correcte afspraken en technische perfectie gaan steeds voorop. Ook met advies rond materiaalkeuze, technieken en budgetbeheersing helpt algemene aannemer Morti u graag verder.

Cchristiaens-bouw
Kwaliteit en innovatie: dat zijn de twee elementen die de realisaties als aannemer van Bouwonderneming Christiaens typeren. Hebben we het over de aanpak van het bedrijf, dan mogen we daar ook service en betrouwbaarheid aan toevoegen. Door als aannemer in te zetten op vernieuwende technieken en waardevolle samenwerkingen, blijven we innoveren. Die innovatie is wat ons steeds in een toppositie houdt in onze sector. Onze voorliefde voor geavanceerde technologieŽn, gecombineerd met ervaring en vakmanschap, zorgt ervoor dat wij, ook als aannemer, duurzame oplossingen kunnen bieden voor de steeds wijzigende vragen van de bouwsector. Bouwonderneming Christiaens geeft de voorkeur aan duurzame oplossingen voor bouwen, verbouwen en sleutel-op-de-deur. We combineren moderne technologie, ervaring en vakmanschap met kwalitatieve materialen en betrouwbare onderaannemers. We stellen alles in het werk om voor iedere klant de optimale leefomgeving te creŽren. In de fotogalerijen hieronder presenteren we enkele van recente realisaties van aannemer Christiaens in appartementsbouw, openbare gebouwen en villabouw. Contacteer ons vrijblijvend zodat wij kunnen meewerken aan de realisatie van uw project.

Appartementsbouw - Bouwen met Tricon
De nieuwbouwprojecten zich voornamelijk in badsteden aan de Westkust. De projecten in het binnenland bevinden zich rond steden in West -en Oost-Vlaanderen.

Damman Construct
Bij ons vindt u een betrouwbare en professionele oplossing voor uw toekomstige droomwoning. Appartementsbouw Damman Construct is eveneens actief in appartementsbouw. Een persoonlijke aanpak en jarenlange know-how garanderen de vlotte realisatie van uw bouwproject. "Verbouwingen" Wij verbouwen uw woning met een persoonlijke garantie van duurzaamheid, kwaliteit en efficiŽntie binnen de door u vooropgestelde tijd.

 

Tags: Stripster huren - Brandbeveiliging - Villabouw - Sleutel op de deur prijzen - Steenkorven - traplift prijs - Stellingbouw - Veranda Vanderbauwhede - monte escalier - huislift