• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een architectenbureau?

Interieurarchitect De Smedt Cocooning.
blog van techne. De interieurarchitect helpt het droombeeld van uw woning omzetten in een tastbaar plan. Maar zij doet meer dan dat. In dit artikel vertellen we u wat de interieurarchitecten van De Smedt Cocooning voor u doen. We kunnen de taken van de interieurarchitect opdelen in 3 fasen.:

architect antwerpen
Architectenbureau stevenalice
Steven ALICE Architects is een architectuurbureau gevestigd in het hartje van Brussel. Wij helpen u met het realiseren van uw project in Vlaanderen, Wallonië & Brussel. Onze ervaringen gaan van prestigieuze interieurprojecten, musea, woningen tot vastgoedprojecten. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of informa
Klassieke trouwringen
SITO Architecten | Architectenbureau Ninove
WELKOM Architectenbureau SITO helpt je van ontwerp tot uitvoering van de werken voor architectuur en interieurarchitectuur, waarbij vanuit grondige voorstudie een concept wordt gecreëerd en vormgegeven. Nieuwe technieken en duurzame energie zijn een dagelijks thema, waarvoor het label van energiebewust architect dan ook garant staat. ONZE WERKWIJZE SITO streeft naar het bereiken van een meerwaarde voor de opdrachtgever, zowel op ontwerpmatig als financieel vlak. Zowel voor verbouwings- als nieuwbouwprojecten wordt er gestreefd naar een concept dat de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelt en dat de basis vormt voor de uiteindelijke architectuur.
Proteinedieet
Architectenbureaus.be
Architectenbureaus.be biedt u een helder overzicht van een selectie architecten in Vlaanderen. Met één klik bezoekt u direct de website van de architect zelf, zodat u makkelijk een passende architect kiest voor uw bouw- of verbouwplannen. Op Architectenbureaus.be vindt u onder andere :All-round architecten, eco-architecten, landschaps-architecten, binnenhuis-architecten, tuin-architecten, interieur-architecten, renovatie-architecten, en nog veel meer.
husqvarna automower
Claeys Architectenbureau
Architectenbureau Claeys heeft het project binnengehaald via een wedstrijd. De werf is gestart in januari 2016. Er was een prima samenwerking met de firma Vuylsteke Eiffage. In november 2017 is het mooie project opgeleverd en zijn de bewoners vanaf nu van harte welkom
 
Volt Architecten Gent - Multidisciplinair Ontwerpbureau
De collectie van Bert Plantagie is tot stand gekomen door de samenwerking met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder en Stefan Steenkist. De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur.
 

Het architectenbureau

Een architectenbureau is een bouwkundig bureau dat door een of meer architecten wordt geleid. De hoofddoelstelling van een architectenbureau is het ontwerpen van gebouwen en daaraan gerelateerde zaken. Het komt veelvuldig voor dat architectenbureaus zich als multidisciplinair ontwerpbedrijf profileren en naast gebouwen ook ontwerpen maken voor bijvoorbeeld kunstwerken (viaducten, bruggen), stedenbouw, gebruiksvoorwerpen (servies, meubilair), grafische vormgeving. De omvang van een architectenbureau kan variëren van één zelfstandig praktiserend architect tot een internationaal opererend bureau met vestigingen in meerdere landen en met honderden werknemers.

Tags: Stripster huren - Brandbeveiliging - Villabouw architect - Ben bouwen - Sleutel op de deur prijzen - Steenkorven - ramen en deuren