• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar Binnenhuisarchitecten?

Kostprijs van een interieurarchitect:
De interieurarchitect is een prima verbouwpartner wanneer je zelf geen tijd of kennis hebt om de werken in goede banen te leiden. Een interieurarchitect maakt niet alleen plannen voor een sfeervol interieur op maar zal ook prijzen aanvragen, offertes vergelijken en werken opvolgen. Wat de kostprijs van een binnenhuisarchitect is en welke tarieven er gehanteerd worden kom je hier te weten.

Afhankelijk van de te leveren diensten kan de interieurarchitect u verschillende tarieven voorstellen. Deze kunnen variëren naargelang de aard en omvang van de opdracht. De meest voorkomende methoden om tarieven te bepalen gebeuren op basis van: - uurloon (met of zonder commissie) - vast bedrag (met of zonder commissie) - zuiver commissie - prijs per vierkante meter - een combinatie van bovenstaande.

Nica Home Projects
Eén blik op uw interieur, meubels en accessoires, en mensen hebben al een idee van wie u bent. Net omdat uw interieur veel over u zegt, laat u de aankleding het best over aan professionals als Nica Home Projects. Bij binnenhuisarchitecte Ruth kunt u terecht voor stijlvol interieuradvies en prachtig uniek, aantrekkelijk en gepersonaliseerd interieur te creëren. Volledig op maat en 100 % volgens uw wensen. Steeds opnieuw streeft Ruth ernaar om een sfeervolle esthetische leefomgeving te scheppen met kleurcontrasten die bij u passen. Om u te ontzorgen biedt Nica Home Projects u een totaalpakket aan. Ruth neemt ontwerp, coördinatie, planning en realisatie volledig op zich en volgt uw interieurproject nauwkeurig op. Tegelijk krijgt u de kans uw project voortdurend bij te sturen. Het resultaat van deze persoonlijke aanpak? Uw huis, appartement of kantoor krijgt de inrichting waar u altijd van hebt gedroomd.

Uw binnenhuisarchitect Shanaz Razik
Heeft u plannen om te bouwen of te renoveren? Als interieurarchitect luister ik graag naar al uw wensen en dromen. Ik gebruik ze voor een eigentijds en elegant ontwerp dat een unieke persoonlijkheid uitstraalt: die van u.

Tanja Brandt.
Interieurontwerp en advies voor een warm, stijlvol, tijdloos en sereen interieur. Esthetiek, functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel brengen maakt dat een interieur tot een hoger niveau wordt getild. Dat is het doel, mijn passie. Als binnenhuisarchitect is het voor mij belangrijk om middels mijn creativiteit, kennis en oog voor detail en stijl tot een ontwerp te komen waarin mijn cliënten zich thuis voelen. Daarom betrek ik de klant in het ontwerpproces, zodat het definitieve ontwerp hun thuis wordt.

Binnenhuisarchitect - Marcotte Style
Goede én betrouwbare binnenhuisarchitecten in de omgeving van Retie zijn altijd moeilijk te vinden. Een van de topnamen tussen de binnenhuisarchitecten in de buurt van Retie is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze binnenhuisarchitect en oprichter van het befaamde Marcotte Style is gespecialiseerd in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met behulp van de modernste technieken modelleren de binnenhuisarchitecten van Marcotte Style uw droominterieur. De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Retie een gekende naam op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of het nu gaat om een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, binnenhuisarchitect Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de binnenhuisarchitecten van Marcotte Style.

Willem Benoit interieur - Binnenhuisarchitect
benoit interieur, volg mij in een subtiel spel van licht en lijnen, strak in concept en opvolging, warm in uitstraling. ervaar mijn creatieve aanpak met oog voor symmetrie in het detail. voel mijn passie voor het realiseren van uw concept. zie hoe ideeën vorm krijgen, hoe emoties vertaald worden in dat éne, volledig juiste concept, perfect zoals u het wilt.

Tips over interieruarchitectuur

Van deze interieurfouten worden binnenhuisarchitecten gek

Overdreven decoratief schilderen “Je muren niet allemaal effen schilderen, kan soms heel stijlvol zijn en iets extra toevoegen aan een ruimte, al mag je nooit overdrijven. Een klein stuk van de muur met pakweg een print beschilderen is geen probleem, maar less is wel echt more in dit geval,” vertelt architecte Mary Douglas Drysdale. Geen rekening houden met licht “Ik vind dat er niets erger is dan (te) fel licht dat van bovenaf komt, dan lijkt het net alsof je op een podium staat. Weinig licht kan je huis daarentegen te grauw maken. Ik raad mensen dan ook altijd aan om dimmers te gebruiken en gloeilampen die een zachter licht verspreiden. Zeker ook in de badkamer,” aldus ontwerpster Barclay Butera

 

Tags: ramen en deuren - bedrijfsfilm