• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een Bouwadvies?

Bouwadvies
De vorm van advies is afhankelijk van je situatie: Heb je een bestaande woning? Aan de hand van je energieverbruik wordt een prioriteitenlijst opgesteld met energiezuinige ingrepen voor een duurzame woning. Heb je een bouwplan? Je plan krijgt dan een screening met aandacht voor inplanting en oriŽntatie, isolatie, ventilatie, duurzame materialen en energiezuinige technieken. Je krijgt ook steeds een verslag van het advies. Inhoudelijk kan het bouwadvies verschillende zaken omvatten: screening van bouwplannen; uitleg bij de energiefactuur; advies rond warmtepomp, zonneboiler en fotovoltaÔsche zonnepanelen; wegwijs maken in premiestelsels voor energiezuinig en duurzaam bouwen; enz.

LA Casa Woningbouw

Bent u opzoek naar een betrouwbare aannemer voor de ruwbouw van uw projecten? Met onze jarenlange ervaring binnen de appartementsbouw, beschikken wij over een zeer uitgebreide expertise en vakmannen met ervaring. Wij als ervaren team gaan steeds opzoek naar de nieuwste en efficiŽntere manieren om het bouwproces aanzienlijk te versnellen. Zo beschikken wij sinds 2014 over een nieuwe, nog grotere loods voor het produceren van allerhande prefab elementen. Dit laat ons toe om in een kortere tijdspanne uw projecten te realiseren.

Wat is bouwadvies?

In een persoonlijk gesprek overloopt een professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor jouw nieuwbouwplannen op kantoor te Gent. Je keert terug met een oplossing op maat en concrete antwoorden op je vragen. Bouwadvies is persoonlijk en op maat kwalitatief, helder en duidelijk, onafhankelijk voor nieuwbouw.

bouwadvies - Provincie West-Vlaanderen
Duurzaam bouwen staat vandaag hoog op de agenda in Vlaanderen, BelgiŽ en bij uitbreiding in heel Europa. Zo wordt het opgelegde energiepeil voor nieuwe woningen steeds strenger om uiteindelijk in 2021 te landen op een bijna-energieneutraal niveau. Daarnaast spelen ook aandachtspunten zoals efficiŽnt ruimtegebruik, gezonde materialen en een gezond binnenklimaat een steeds belangrijkere rol in de bouw of renovatie van een woning. Nieuwe normen, inzichten en eisen naar comfort toe maken er een bouwproces helaas niet gemakkelijker op. Goed geÔnformeerd beginnen aan je bouwproject is kan je echter achteraf veel tijd, geld en kopzorgen besparen. Daarom biedt de provincie aan de kandidaat (ver)bouwer de mogelijkheid om aan een goedkoop tarief deskundig en onafhankelijk advies in te winnen op maat van uw project.

Bouwadvies en expertisebureau
Het expertisebureau beschikt over een zeer uitgebreide ervaring. De zaakvoerder, ingenieur-expert Johan De Sutter Msc is lid van de Associatie van Belgische Experten ABEX en van de Kamer van Deskundigen gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten KGSO. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector.

Energie- en bouwadvies voor woningen | BAS
Wie slim bouwt of woont, gaat de uitdaging aan om de huiselijke energiestroom in toom te houden. Dit betekent minder betalen en het milieu sparen. Kleine investeringen kunnen jarenlang profijt geven. Daarnaast zijn een gezond binnenklimaat en milieuvriendelijke materialen essentiŽle vereisten voor de woning van de toekomst. Een succesvolle aanpak vraagt een klare kijk op verwarming, verlichting, isolatie, ventilatie, natuurlijke bouwstoffen enz... Voor velen is dit onbekend terrein en is BAS een goede hulp. Bij verbouwing of nieuwbouw is advies inwinnen een goede start. Onze medewerkers kunnen veel belangrijke info geven over ligging, oriŽntatie, binnenklimaat enz... nog voor je bouwplan vaste vorm krijgt. Vraag ook ons advies voor een bestaande woning. Aan de hand van je energiefactuur en na een rondgang in je woning krijg je tips voor kleine ingrepen en toelichting bij grotere investeringen voor meer comfort met minder energie.

M woon- en bouwadvies

Als bouwcoŲrdinator zijn wij de schakel tussen u, de aannemers en fabrikanten. In een oriŽnterend en vrijblijvend gesprek nemen wij kennis van uw (ver)bouwplannen en bespreken de haalbaarheid van uw project, zowel financieel als in tijdsbestek. Wij hebben alle technische kennis in de bouwkunde en worden ondersteund door bouwkundig tekenaars, architecten en ingenieurs voor eventuele plannen, studies en bouwaanvragen. Voor kleine verbouwingen zorgen wij voor uw vergunningsaanvraag (opmetingen, stedenbouwkundige documenten , subsidie- en premieaanvragen) en begeleiden u in het doolhof van aannemers en producten. Wij brengen de gespecialiseerde ondernemingen in contact met u en zorgen voor de bemiddeling tussen beide partijen zodat er een akkoord kan bereikt worden voor het realiseren van de werken tegen de beste prijs.

 

Tags: Stripster huren - Brandbeveiliging - Villabouw - Sleutel op de deur prijzen - Steenkorven - traplift prijs - Stellingbouw - Veranda Vanderbauwhede - monte escalier - Sleutel op de deur bouwen