• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Overzicht van bouwbedrijven en leveranciers

Pastorijstijl

Wanneer u er zeker van wilt zijn de woning van uw dromen in perfecte pastoriestijl opgetrokken wordt, maar wel geheel naar uw wensen, dan bent u bij architectenbureau Gruwez uit Oudenaarde (België) aan het perfecte adres.

Bouwstijlen

Wanneer we het over huizen stijlen hebben, zal je snel merken dat er veel mogelijkheden zijn. Verschillende bouwstijlen met elk hun eigen specifieke kenmerken en karakter. Wanneer je op het punt staat een huis te bouwen moet je uitmaken welke stijl uw voorkeur heeft, maar een huisstijl kiezen is geen simpele opdracht. Architect Gruwez heeft jarenlange ervaring en zal u aan de hand van vele referenties en voorbeelden helpen om de juiste stijl te kiezen voor uw woning.

Bouwbedrijven - Woningen Compere

Daar de meeste bouwers tweeverdieners zijn en veel met het werk bezig zijn blijft er nog maar weinig tijd over voor het gezinsleven, laat staan om in een huis bouwen te investeren. De Belg verkiest er toch nog altijd voor zijn eigen huis te bouwen dan een huis te kopen. Maar om er een paar jaar gaan te kamperen tot het af is ziet hij niet meer zitten. Zo zien we dan ook dat er steeds meer woningen gebouwd worden met sleutel op deur bouwbedrijven die al het werk uit uw handen nemen. Woningen Compere behoort tot deze sleutel op deur bouwbedrijven die woningen bouwt volgens de traditionele bouwwijze. Wenst u wat meer informatie over sleutel op deur bouwbedrijven? Surf dan even naar onze site. Bouwbedrijven Tijdens je bouwproces dien je heel wat keuzes te maken. Waar ga ik bouwen, welke stijl past het best bij ons, ga ik zelf mijn woning bouwen of laat ik mijn woning bouwen, uit welke bouwbedrijven kies ik, … Dit zijn nog maar enkele vragen die al dadelijk door je hoofd schieten en waar je al vlug een antwoord op dient klaar te hebben. Maar wat is nu de juiste keuze voor U?Is het wel zó voordeling om zelf te bouwen? Indien je handig bent, je veel tijd hebt en je naar de kostprijs dient te kijken, dan wel. In alle andere gevallen bouw je best je woning met één van de bouwbedrijven. Maar hoe maakt u nu uw keuze uit al die bouwbedrijven? De juiste sleutel op deur bouwfirma kiezen uit al die bouwbedrijven is erg belangrijk voor je bouwproces. Want bouwen met een sleutel op deur bouwfirma is bouwen met één enkele firma die de volledige realisatie van uw woning doet. Maar hoe maakt u nu uw keuze tussen al deze bouwbedrijven? Een lijst met potentiële bouwbedrijven begint vaak met een zoektocht op het internet en met goede referenties van vrienden en familie. Ook is het zeker niet slecht om eens één of meerdere bouwbeurzen te bezoeken, want daar treft u heel wat bouwbedrijven samen aan, en kan je al een eerste persoonlijk gesprek hebben. Of via je architect. Die kent trouwens ook heel wat bouwbedrijven waar hij goede of minder goede ervaringen mee heeft.

Bouwbedrijven | B&R Bouwgroep

B&R bouwgroep is een multidisciplinaire groep die functioneert als één team en zich concentreert op de afzonderlijke dochterbedrijven om een duurzame groei te bekomen, gebaseerd op excellente klanten relaties, knowhow, kwaliteit en aandacht voor de individuele medewerker en een aangename werkomgeving. Visie B&R bouwgroep realiseert haar missie door te sturen op een selectief aannemingsbeleid, door kennis en kwaliteit aan zich te binden en door continu verbetering van de bedrijfsprocessen. Door het bundelen van disciplines en kennis levert de groep vroegtijdig kwaliteit, dat zich vertaalt in langdurige duurzame oplossingen. ‘Wij blijven een familiebedrijf waar laagdrempeligheid en een gemoedelijke sfeer overheersen.’ B&R bouwgroep heeft de ambitie om de komende jaren gecontroleerd te blijven groeien tot een professionele groep die toonaangevend is op gebied van winstgevendheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dit steeds uit het oogpunt van meerwaardecreatie voor de klant en met werknemerstevredenheid als basis.

Bouwbedrijf Cordeel, Partner for the Future! | Cordeel België
Als bouwbedrijf streven wij bij Cordeel steeds naar kwaliteit in alle bouwwerken die we voor u uitvoeren. Wij specialiseren ons in industriebouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, civiele bouw en commercieel vastgoed. Letterlijk alles dus, behalve privéwoningen.Wij zijn al 80 jaar een onafhankelijk familiebedrijf en daar zijn we trots op. Wanneer u contact met ons neemt, komt u meteen bij de familie Cordeel - en dus de decision makers - terecht. U kan bij ons rekenen op snelle en bindende antwoorden. Voor alle diensten die wij bieden, hebben wij de juiste mensen in huis. Onze 950 medewerkers verzorgen uw project van A tot Z: van ontwerp tot oplevering. En als u dit wenst, gaan we voor u zelfs op zoek naar de juiste locatie en de financieringsformule die het best bij u past. Om het bouwproces vlot en accuraat te laten verlopen, beschikken wij niet alleen over gemotiveerd en hooggekwalificeerd personeel. Sinds jaar en dag kunnen wij een beroep doen op eigen productie-units: een schrijnwerkerij, een metaalconstructie afdeling, een (prefab)betonafdeling en een ijzervlechterij. Onze actieradius heeft zich de laatste jaren steeds verder uitgebreid: wij kunnen voor u bouwprojecten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije en zelfs Roemenië realiseren. Wij volgen onze klanten. Dat zit in ons bedrijfs-DNA. Bouwbedrijf Cordeel begon ooit als een schrijnwerkerij. Op vraag van onze klanten werden wij constructeur van houten loodsen. Toen er opdrachten binnenstroomden van bedrijven in de Antwerpse haven werden wij een echte bouwfirma... Zo volgden wij onze opdrachtgevers ook naar landen in centraal Europa. Onze toekomst hangt samen met die van onze opdrachtgevers. personal coach mechelen

E. Rombaut, ervaren bouwbedrijf in openbare sector.
Algemeen bouwbedrijf E. Rombaut werd opgericht rond 1900. In 1976 gebeurde er een grondige heroriëntering en na enkele jaren werd de zetel van het bedrijf verhuisd naar Zaventem voor de administratieve diensten en Erpe Mere voor het magazijn. Sinds 2008 behoort E.

Mortex gietvloer
Bouwbedrijf De Neve Wingene Deinze.
Bouwbedrijf De Neve werd in 1986 opgericht door Frank De Neve. Al snel groeide dit uit tot een kleinschalig, kwalitatief bouwbedrijf met een groot persoonlijk engagement, werkzaam in eigen streek. Als ruwbouwaannemer starten we met de werken vanaf een braakliggend terrein tot de plaatsing van het dak.
terugkommoment
Bouwbedrijf Philipaerts Sint-Truiden.
Philippaerts Bouwbedrijf bouwt al 50 jaar uw huis in vertrouwen. Sinds 2005 is Philippaerts Bouwbedrijf in het bezit van het Construction Quality-label vroeger Qualibouw, uw garantie dat wij voldoen aan de strengste technische kwaliteitsnormen en uw tevredenheid bij ons op de eerste plaats komt.
trapliften
Bouwbedrijf.
60 pagina's' nieuws, advies, projecten en een centraal themadossier dat de aannemer aanbelangt. Het wordt gratis en automatisch gestuurd naar elk lid van de Confederatie Bouw dat in orde is met zijn lidmaatschap. Als u geen bouwbedrijf bent, kunt u zich abonneren op het magazine Bouwbedrijf.
plateaulift
Home.
Bouwen op maat, klantenbegeleiding van a tot z en oplevering volgens de afgesproken timing. Dat is waar Woestenborghs Bouwbedrijf voor staat. We doen dat met een team van geschoolde en gemotiveerde medewerkers. En natuurlijk met onze vaste en professionele onderaannemers. Woestenborghs Bouwbedrijf focust op de Kempen.
waterverzachter onderhoud
Bouwbedrijf Gevaco Mol.
Als u kiest voor zorgeloos bouwen en verbouwen ben je bij GEVACO aan het juiste adres. Wij realiseren uw droomwoning of project! Bouwbedrijf GEVACO is een moderne en dynamische onderneming waarop U voor alle bouwwerkzaamheden beroep kan doen, volgende activiteiten worden bij ons met veel liefde en toewijding uitgeoefend.:
baume mercier
Bouwbedrijf Vandersmissen.
Dit laat ons toe om tot de realisatie van een bouwwerk te komen dat milieuvriendelijk en energie-efficiënt is zonder de duurzaamheid en kwalitatieve afwerking in het gedrang te brengen. Projectleider Junior Senior. Ambitieuze Junior of ervaren Senior Projectleider gezocht. 011-58 77 00. Fax 011-58 11 66. Grotere kaart weergeven. Bouwbedrijf Vandersmissen Powered by Empuls.
ibix
Moons Bouwbedrijf.
Meer dan 80 jaar geslaagde projecten. Bouwbedrijf Moons uit Hechtel-Eksel specialiseert zich in sociale bouwprojecten en appartementsgebouwen. Het afleveren van kwaliteit binnen de afgesproken deadlines vormt al meer dan 80 jaar onze grootste bekommernis, vertelt zaakvoerder Benny Moons. Benny Moons staat als derde generatie aan het roer van Bouwbedrijf Moons.
stockwagens
Bloemen Jos bvba Algemeen Bouwbedrijf Homepagina.
Bouwbedrijf Bloemen Jos is een erkend familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring dat zowel kleine als grote projecten realiseert. Dankzij een nauwe betrokkenheid van ons mannen en een goede samenwerking met onderaannemers en leveranciers, verloopt elk bouwproject volgens een strikte planning en leveren we een kwalitatief eindresultaat.
Gevelreiniging