• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een landelijke wonen?

Landelijk wonen

Architectenbureau Gruwez is gespecialiseerd in het ontwerpen van landelijke stijl. De woning kan je mooi sfeervol inrichten met landelijke meubels, waaronder klepbanken, kasten, eettafels, lederen bankstellen en stoelen, stijlvolle accessoires,... voor een elegante woonkamer. Is uw droom landelijk, stijlvol wonen, onze architecten realiseren dit graag voor u.

Villabouw

Kom even praten bij ons op kantoor te Oudenaarde of Gent, wij bieden uw advies, tips en inspiratie! Kies en vergelijk uw type villa. Kies je voor eigen vrijstaande woning, een pastoriehuis, een villa met rieten dak, of zie je meer de Amerikaanse stijl of een landelijke villa zitten. De bouw van uw droomhuis in begint hier! Want een villabouw doe je in vertrouwen!

Landelijk wonen

De landelijke bouwstijl is traditioneel bouwen met karakter. Architect gruwez is gespecialiseerd in het bouwen van landelijke huizen. Veel mensen vragen zich af wat de ideale manier is van landelijk, iedere architect heeft namelijk zijn eigen visie op landelijk wonen en zijn eigen stijl van ontwerpen. Wil je meer weten over onze visie contacteer ons voor meer informatie.

Landelijk wonen in een strak interieur

Hou je van de natuurlijke, sfeervolle look and feel van landelijk wonen maar voel je ook wat voor modern design? Goed nieuws: combineer het beste van de twee werelden dan eens en creëer een unieke woning met een strak interieur en een landelijke uitstraling. Modern ingerichte landelijke villa’s zijn de laatste jaren enorm populair! Deze woningen ademen dan ook klasse en eigentijdsheid uit zonder de typische warme sfeer van landelijk wonen te verliezen.

Wonen Landelijke Stijl | MagStore

De mooiste landelijke binnenkijkers Elke editie opnieuw kan je wegdromen bij de mooiste landelijke huizen uit binnen- en buitenland, die prachtig in beeld zijn gebracht. Inspirerende stylingproducties Dankzij de tips van onze professionele stylisten kan je thuis zelf aan de slag om je interieur om te toveren tot een landelijk pareltje. Interessante adressen In elk nummer vind je tal van adressen, waar je terecht kan voor meubels en accessoires in je favoriete stijl. Exclusieve aanbiedingen In ons blad word je verwend met exclusieve lezersaanbiedingen, wedstrijden, leuke acties, …

Briek Vastgoed - Landelijk Wonen

landelijk wonen, landelijke woning, exclusief wonen, wonen op de buiten, wonen in het groen, boerebuiten, boerenbuiten.

De winkel Landelijk Wonen by Lie van Nathalie

Welkom bij "Landelijk Wonen by Lie"! Wij zijn een Woonwinkel in stoere, sobere landelijke decoratie en kleinmeubelen in HOFFZ- stijl aan faire prijzen! Tevens zijn wij ook een officieel verdeelpunt van de BRYNXZ COLLECTIE (kruiken, lampen...), LifeSTYLE spiegels en de WoodWick geurkaarsen enz... Alle Items kunnen afgehaald of steeds bezichtigd worden bij ons thuis op vaste openingsuren of op afspraak. Wij verzenden geen zaken! U vindt onze openingsuren en meer foto's terug op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Landelijkwonenbylie/ Wij zijn te vinden in B- 2223 Schriek (Heist-op-den-Berg) Email: landelijkwonenbylie@gmail.com

Landelijk wonen - Immo Nobels

Landelijk wonen voor B&B, paardenliefhebbers, ... Ontdek hier enkele unieke pareltjes. Property image. 1115801. Huis Te koop. 7880 Vloesberg, Tournibois 5. Unieke eigendom met stallingen aan de rand van het bos in Vloesberg.

WONEN Landelijke Stijl - vtwonen.be

WONEN Landelijke Stijl is dé referentie voor alles wat te maken heeft met de landelijke stijl. In elke editie lees je een selectie van exclusieve interieurreportages, afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes… Daarnaast zorgen onze stylistes telkens voor een mooie stylingproductie, zodat je zelf meteen aan de slag kunt. Elke twee maanden brengen we een nieuwe editie uit, maar daarnaast kun je ons ook volgen via onze nieuwsbrief, onze Facebookpagina en deze website. Op die manier blijf je zeker op de hoogte van leuke wedstrijden, lezersacties en evenementen die je niet mag missen. Op onze webshop kun je dan weer naar hartelust shoppen in je favoriete stijl.

 

 

Tags: Interieuradvies -- Stripster huren - Brandbeveiliging - Houtskeletbouw- Steenkorven - Hotel kopen Frankrijk - auto huren - schrijnwerker west vlaanderen - Veranda - repair iphone gent - taxi anwterpen - Taxi Brecht - Luchthavenvervoer Antwerpen