• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een villabouw

Villabouw

Is het u droom om een luxe woning te bouwen en wil je geen genoegen nemen met een standaard woning? Dan is een villa bouwen wellicht iets voor u! Kom eens praten met Architect Gruwez, wij helpen u graag om uw droom te realiseren. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw villabouw tot aan de oplevering, het ontwerp is werkelijk maatwerk. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw villa wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning.

Villabouw

Bij architectenbureau Frank Gruwez kunt u terecht voor elk bouwtraject. Wij luisteren naar uw dromen en wensen en komen met een bouwplan voor uw woning. Dit bouwplan bevat als eerste een voorontwerp met schetsen. U bepaalt wat u wilt en welke materialen u wilt gebruiken. Wij bouwen uw moderne of klassieke villa op maat. Wij werken daarbij op een professionele en gestructureerde manier. Wij bouwen niet alleen uw villa uit, wij houden ook tijdens de villabouw contact met u als opdrachtgever. U wordt zo betrokken bij het hele bouwproces.

Villabouw

Een villabouw realiseren met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de villa bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve villaproject.

Villabouw • b+ • exclusieve villa's en interieur

b+ zorgt voor alles. Voor de voorstudies, het ontwerp, de bouw en de volledige projectcoördinatie, plus de gedetailleerde afwerking, het ontwerp en de inrichting van het interieur, de decoratie en de tuinaanleg. We regelen zelfs de verhuis voor u, als dat prettig vindt. U hebt uw eigen projectleider bij b+ en u wordt omringd door een team van vakmensen, die steevast het beste van zichzelf geven. Ook met de plannen van uw eigen architect kunt u samen met ons uw droomvilla bouwen.

Villabouw op maat | Magnus villa's

Magnus villas ontwerpt, bouwt of verbouwt uw villa of droomwoning die naadloos aansluit bij uw levenstijl én woonvoorkeuren. Bij het ontwerpen van de woningen wordt er steeds gestart vanaf een blanco blad. Onze ontwerpers en binnenhuisarchitecten leven zich tijdens verschillende gesprekken volledig in om voor u een woning te creëren die zuiver en puur is, zodat iedereen er zich onmiddellijk in thuis voelt.

Villabouw Sels | Partner in exclusieve villabouw & renovatie

Waarom kiest u voor Villabouw Sels? U wilt een uniek ontwerp voor uw villa. Kwaliteit staat bovenaan uw lijstje. De afwerking en oplevering verlopen nauwkeurig. Een waterdichte garantie en excellente naservice is vanzelfsprekend voor u. Een transparante en gegarandeerde prijs is wat u verlangt. Betrokken worden in de bouw- of renovatiebeleving vindt u enorm belangrijk. Dankzij onze ervaring ziet u zorgeloos uw wensen werkelijkheid worden. U ontdekt graag mee de juiste leveranciers en vakmensen. U eist dat uw partner werkt met duurzame en energievriendelijke technieken.

Exclusieve Villabouw - Contacteer Vlassak-Verhulst?

Sinds 1970 realiseerde Vlassak-Verhulst meer dan 935 prachtige villaprojecten van topkwaliteit. Sinds enkele jaren zijn wij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw. Omdat vakmanschap leidt tot meesterschap, wordt de naam Vlassak-Verhulst in verscheidene publicaties en tijdschriften als kwaliteitslabel vermeld. Een bouwpartner die zijn ervaring, zijn visie en zijn vakmanschap graag met u deelt. Om, samen met u, een woonproject te realiseren dat in alles de perfecte weerspiegeling is van uw woondynamiek en uw levensstijl.

Bouwbedrijf Stessens

Bouwbedrijf Stessens bouwt of verbouwt uw villa of landhuis en stemt het uniek ontwerp en de hoogkwalitatieve afwerking af op uw levensstijl en budget. Stessens is gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur villabouw en haar eigen interieurdivisie ontwerpt uw interieur volledig op maat. Een moderne villa bouwen en uw droomwoning realiseren? Maak nu een afspraak met onze adviseurs om uw wensen te bespreken. Hieronder kan u enkele door ons gerealiseerde villa's ontdekken. Bij bouwfirma Stessens hebben we al heel wat ervaring met villabouw, zoals u in onderstaande gallerij kan bekijken. We kunnen dan ook villa's naar uw wens bouwen!

Exclusieve villabouw - Architect luxe woningen

De ervaring en vakmanschap van Architect Gruwez zorgt ervoor dat het het realiseren van een orginele villa van een leien dakje loopt. Ons bureau bouwt via een totaalformule, wat betekend dat wij voor alles zorgen. Het gaat ons om de kwaliteit van de bouw. De diensten en service naar u als klant staan bij ons daarbij centraal. Want er is geen betere reclame voor ons dan een tevreden klant. Onze totaalformule heeft voor u al het voordeel. Wij zijn een architectenbureau dat speciaal en uniek bouwt, met verschillende exclusieve ontwerpen per jaar zijn we de koploper in Vlaanderen.

 

 

Tags: Interieuradvies -- Stripster huren - Brandbeveiliging - Sleutel op de deur - Steenkorven - Hotel kopen Frankrijk - auto huren - schrijnwerker west vlaanderen - Veranda - repair iphone gent - taxi anwterpen - Taxi Brecht - Luchthavenvervoer Antwerpen