• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een woningbouw?

Woning bouwen
Wilt u een woning bouwen dat helemaal bij u past, waar u zich thuis voelt en waar u tot rust komt? Een huis bouwen binnen uw budget, dat kan! Met Architect Grwuez bouwt u zonder zorgen de woning van uw dromen. Een huis bouwen is bij ons in vakbekwame handen, een ultieme luxe. Wij hebben jaren ervaring met het traditioneel bouwen van woningen in heel Vlaanderen. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het huis van uw dromen in perfecte stijl opgetrokken wordt, geheel naar uw wensen, dan bent u bij architectenbureau Gruwez uit Oudenaarde en Gent aan het perfecte adres enz.

LA Casa Woningbouw

Een woning bouwen met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Woningbouw La Casa luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen …

Dewaele Houtskeletbouw: Woningbouw op maat

Al meer dan 60 jaar is Dewaele een pionier in houtskeletbouw. Dat merk je aan de ervaring en de drang om te blijven innoveren. De focus ligt hierbij altijd op duurzame en energiezuinige woningbouw. Of je nu kiest voor een landelijke woning of een hypermodern huis, volledig afgewerkt of alleen de ruwbouw, Dewaele garandeert je altijd maatwerk, comfort en creativiteit.

Woningbouw en Villabouw
Met meer dan drie decennia aan ervaring in villa- en woningbouw en meer dan 3000 gerealiseerde woonunits kan je rekenen op een bouwbedrijf dat weet wat kwalitatief en zorgeloos huizen bouwen betekent. Eén adres 2 Bij al jouw vragen en wensen hoef je je tot slechts één adres te richten. Wij houden alles netjes in eigen beheer. Geef een seintje en je wordt meteen verder geholpen. Formules 3 Wij zijn gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur villa’s, huizen en andere woningbouw. Maar je kan bij ons terecht voor het bouwen van zowel sleutel-op-de-deur als winddichte ruwbouw projecten, steeds tegen een duidelijke prijs. Wens je werk in eigen beheer uit te voeren? Geen probleem, wij integreren dit in ons bouwproces. Waar je ook voor kiest, ons vakmanschap, gedrevenheid en passie blijven dezelfde.

Bouwbedrijf Qubo | Traditionele woningbouw met architectuur op maat
Het expertisebureau beschikt over een zeer uitgebreide ervaring. De zaakvoerder, ingenieur-expert Johan De Sutter Msc is lid van de Associatie van Belgische Experten ABEX en van de Kamer van Deskundigen gelast met Gerechtelijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten KGSO. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector.

Woningbouw - Aannemer nieuwbouw woningen | Bouwbedrijf Stessens
Woningbouw op maat Stessens is al meer dan 40 jaar een referentie in woningbouw op maat. Kiest u voor een gesloten of open bebouwing, een minimalistische of manoir stijl, een EPB conforme energiezuinige woning of BEN-woning, u bent steeds aan het juiste adres. Onze architecten en professionele vakmensen staan u graag bij in de creatie en realisatie van uw droomwoning. Laat u alvast inspireren door een aantal van onze realisaties. Werkwijze woning bouwen Hoe gaan wij praktisch te werk? Onze bouwadviseur neemt uw bouwwensen in detail door waarna geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd voorontwerp met gedetailleerde prijsofferte wordt opgemaakt

M woon- en bouwadvies

Als bouwcoördinator zijn wij de schakel tussen u, de aannemers en fabrikanten. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek nemen wij kennis van uw (ver)bouwplannen en bespreken de haalbaarheid van uw project, zowel financieel als in tijdsbestek. Wij hebben alle technische kennis in de bouwkunde en worden ondersteund door bouwkundig tekenaars, architecten en ingenieurs voor eventuele plannen, studies en bouwaanvragen. Voor kleine verbouwingen zorgen wij voor uw vergunningsaanvraag (opmetingen, stedenbouwkundige documenten , subsidie- en premieaanvragen) en begeleiden u in het doolhof van aannemers en producten. Wij brengen de gespecialiseerde ondernemingen in contact met u en zorgen voor de bemiddeling tussen beide partijen zodat er een akkoord kan bereikt worden voor het realiseren van de werken tegen de beste prijs.

 

Tags: Interieurarchitect - - Stripster huren - Brandbeveiliging - Villabouw - Sleutel op de deur prijzen - Steenkorven - traplift prijs - Stellingbouw - Veranda Vanderbauwhede - monte escalier -